MENY

Jeløy

Jeløy.jpg

Jeløy-buketten er inspirert av det lette, duse og lyse. Disse bukettene utstråler lys og varme og drar tankene over til sommerkjoler, lyse netter og grønt gress. Kan bestilles i alle størrelser. 

Paris

Paris.jpg

Paris-buketten er inspirert av art neavue og tidløst design. Disse bukettene er fulle av liv og deilige farger og leder tankene våre mot sene kvelder i Montmartre med god mat og drikke. Kan bestilles i alle størrelser. 

Møllebyen

Møllebyen

Møllebyen-buketten er inspirert av det lokale, historiske området rett ved Verket. Disse bukettene vil alltid preges av et mer landlig uttrykk, gjerne med en god dose lokalt snitt fra Moss. Disse bukettene er myke å se og ta på, og vil alltid dufte ekstra godt. 
Kan bestilles i alle størrelser. 

Verket

Bohéme.jpg

Verket-buketten er inspirert av området vi jobber i, med rustlige toner, ekstravagante farger og solide undertoner. Disse bukettene vil alltid preges av både land- og by, gjerne også med en god dose lokalt snitt fra Moss, men også noen overraskelser fra nye innflyttere.
Disse bukettene er rå og delikate.
Kan bestilles i alle størrelser. 

Rebækkas gate 9,

1511 Moss

"Bukettene fra Fiori er alltid nydelig komponert og av høyeste kvalitet! Derfor gleder vi alle våre kunder hos Drømmekjøkkenet Moss
med en bukett fra Fiori!"

Maria Holm Larsen
Drømmekjøkkenet Moss

Gjør en ordre her -
eller ring oss på 40 88 88 77

arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v

Vi svarer deg så raskt som mulig!

Om våre buketter og leveranser

Våre buketter & kranser designes etter ukentlig kolleksjon og tilgang til snitt, og baseres på ulike bindeteknikker og komposisjon. 

Frakt & levering
Har du bestilt frakt, blir buketten levert mellom klokken 17 - 21 på ønsket dato. Ved henting selv i butikk, får du en sms når buketten er klar til henting.

Varighet og erstatning
Blomster er levende ferskvare, og buketter og snitt vil alltid ha ulik varighet. Oppbevarer man blomstene i optimale omgivelser med lys, vann og temperatur, kan man ha glede av snittet i lang tid. Spør oss om råd og tips, om du vil.

Vi tar kun inn premium, førstesorteringssnitt til våre buketter.
Vi erstatter snitt med nytt snitt dersom det viser tydelig tegn til sykdom eller kvalitetsbrist 24 timer fra betaling. Som kunde kan du forvente at en bukett fra oss vil beholde sin styrke i 3-5 dager, dersom blomstene står i vann og gode forhold.


Betaling
Ved henting i butikk, betaler du på stedet med kort eller kontant.
Vi tilbyr også forhåndsbetaling via vipps eller lenke i mail/sms.
For firmaordre tilbyr vi betaling via EHF eller PDF-faktura.


Takk for din ordre - og for at du støtter en lokal butikk!

Alt godt fra Ida & Anette

40 88 88 77

  • Facebook
  • Instagram